VÄLKOMMEN HIT!

Föreläsningar/Event

Vill du skicka en förfrågan direkt på ett event eller skräddarsy en kurs/föreläsning till ditt företag, gå direkt till formuläret under kontakt

Hälsoretreat

Att ge sig själv en resa inåt för att lära känna sig själv mer, våga möta känslor och jobba på ditt förhållningssätt gentemot allt som pågår utanför din kropp.

Samtal, föreläsning, sångstund, dansrörelser, trummor, regression, bildterapi, promenad, mediation, yoga och gemenskap. HÅLL UTKIK FÖR DATUM, ELLER SKICKA EN FÖRFRÅGAN!

Må Bättre - NYTT DATUM KOMMER!

Du som behöver är varmt välkommen hit. Kvällen startar kl 18.30 med guidad meditation följt av en mindre föreläsning och pratstund där du får lite kloka ord på vägen med en stunds reflektion. Vill du får ny energi med dig hem och ge dig själv en må bättre investering är det här att rekommendera.
Anmälan sker till: sabina@sabinasoder.se 
Pris: 375:- ( då ingår även kvällsfika )
Dörren öppnas kl 18.00 för dig som vill komma i god tid.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

COME ALIVE 29 maj - DANS FÖR KROPP & SJÄL!

Det är dags igen och jag välkomnar dig tillbaka som var här sist och självklart alla nya som också vill testa denna klass.

Det här är en klass som passar både nybörjare till avancerad nivå då du gör rörelserna utefter din kapacitet och vart du befinner dig just nu. Det här blir kul, svettigt och bra för hälsan.

Klassen består av en härlig blandad musik av kraftfulla trummor till disco 70-tal. Vi kör igång denna kväll med ett dansant ZUMBA pass och skön stretch samt meditation efter klassen.

Ta med dig en egen yoga/träningsmatta och sköna träningskläder på. Gärna en extra tröja att byta om till efter passet inför avslappning/meditationen.

Anmäl dig nu till: 
sabina@sabinasoder.se eller köp biljett direkt på nortic.se

Pris: 225:- per person ( betalas på plats eller här via biljettlänken )

Välkomna hit!
Sabina Söder
Kreativ Ledare, Dans/sånglärare, terapeut, artist och producent.

www.sabinasoder.se

Event & Kurser

28 MAJ LYCKANS SEANS MED EWA OLSSON OCH SABINA SÖDER

29 maj 2024 – COME ALIVE – Dans för kropp & själ