LÄS OM OLIKA VERKTYG, METODER OCH TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

Utvecklingsmetoder

medvetenhet

När Tanke & Känsla Blir Ett

För att kunna läka, förstå och SE vad vi behöver för att må bra finns olika metoder att ta till.
Läs vad som passar dig och så lägger vi upp en plan tillsammans.

Metoder

Samtalsterapi

Här får du prata om allt mellan himmel och jord som påverkar dig. Men man kan inte alltid lösa problemen med enbart samtal, utan måste ibland ta hjälp av andra verktyg. Kombinationen samtal och andra verktyg för att möta grundorsaken och få bättre kontakt med kroppens behov och känslor blir en bra kombination. Samtalet är dock stommen i terapin, Jag kombinerar både SER-terapins metoder med kreativa uttrycksformer och andra terapeutiska verktyg. Allt utifrån vad du behöver för att få förståelse för varför du är där du är och hur allt skulle kunna bli bättre. Vilka metoder vi än använder oss av kommer känslan och kroppen alltid vara med.

” Regression är den behandlingsmetoden som jag själv fått mest hjälp av i min resa. En metod som ligger mig varmt om hjärtat då jag själv och 100-tals klienter lyssnat mer och mer till de sanna behoven ” 
/Sabina

DET UNDERMEDVETNA TALAR

Regression

Regressionsterapi är en metod där man arbetar med att möta och se grundorsaken till varför man har olika reaktioner ( känslor, tankar, beteenden ) Behandlingen tydliggör de mönster man har, man får förklaringar och förståelse för varför man reagerar som man gör i sitt liv och genom att nå ursprungskänslan kan mönstret förlösas. Under djup avslappning och med vägledning från terapeuten kommer du uppleva de händelser som idag hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. Många av svaren vi söker har att göra med vår livssituation och våra relationer inom oss. Det spelar ingen roll hur eller vad du upplever under regressionen – allt handlar om att genomleva känslorna och låta de inre bilderna visa vägen. Där sker det en enorm läkningsprocess
VISUALISERING

Inre Guidade Resor

Har ett syfte och en viss styrning jämfört med regressionsterapin. De inre resorna kan handla om att se sitt inre barn, sina delpersonligheter, hur man tar hand om sina behov, sin kropp, möta och genomleva sina känslor och iscensättningar. Att hitta lugnet, kraften, motivationen eller vad du än behöver just nu.
TOTAL NÄRVARO OCH ANDNING

Meditation

Vill du lära dig att meditera själv eller i grupp? Kanske vill du uppleva en guidad meditation för avkoppling, för att läka eller för andlig tillväxt?

Meditationen hjälper oss att knyta an till närvaron och kliva in i ett högre medvetandetillstånd. Det är en fantastisk möjlighet att slappna av och vila i nuet. Vi fyller på med ny positiv kraft och energi och stärker tilliten till vår intuition. Under meditationen är vi i kontakt med oss själva, vilket gynnar både ande, kropp och själ. Vi ökar vår möjlighet att kunna hantera vardagliga situationer och möten med andra människor på ett mer positivt sätt, att inte förlora oss i egots lägre dimension och begränsningar.

Att meditera ute i skogen, uppe på ett berg eller vid havet är livgivande för både kropp och själ. Men att bara andas, blunda och gå ifrån några minuter för att landa är värdefullt. En meditation behöver inte vara på ett visst sätt. Det kan dock vara lättare att uppleva och se dina inre bilder under en guidad meditation, där du avslappnat följer en röst som leder dig genom hela meditationen.

Meditationens syfte är att få inre harmoni och balans.

SILENT MEDITATION

Silent Meditation

Många har tyckt om denna variant på meditation då det är lättare att komma närmre sitt inre fortare. Att kunna stänga av bruset utanför och lyssna till rösten och musiken direkt in i lurarna fast man ändå är på plats i gruppen eller hos terapeuten.
ANDLIG SYNVINKEL PÅ DIN RESA

Regression/Änglakort

Den här stunden är helt i sin närvaro med vart du befinner dig på det stora hela planet. Djupa cellminnen, tidigare liv regressioner, vägledning, änglakort och coaching där vi väger in både traditionell psykologi med din existensiella form. Det här är inget mediumskap och du får inga svar på dina konkreta frågor. Inget är sådär lätt..för någon utav oss. Men med hjälp av regressionen och änglarna så känner du själv vilket ditt nästa steg blir i utvecklingen.
SÅNGCOACHNING MED KROPP OCH SJÄL

Lyckans Sång

Välj en låt! Kom som du är – och mer du lär. Det här är en nyhet för dig som vill ha sångcoachning och personlig utveckling på ett helt annat sätt.
Du vill kunna våga mer, utvecklas, älskar att sjunga men vill ha lite hjälp på vägen. Då är det här rätt för dig!
Under en timme jobbar vi med känsla, text, kroppsspråk, teknik och dig som helhet.
* Du får stå på en scen
* Sjunga i mikrofon
* Coaching i hur du rör dig, vad som händer i kroppen och hur du tar steget framåt i din utveckling som människa och kanske blivande artist.

LÅT SYSTEMET FLÖDA

Lymfdränagemassage

En mjuk, behaglig och avslappnande behandling i syfte att stimulera lymfsystemet. Eftersom massagen är så lättsam och smärtfri passar den alla. Lymfans system både levererar näringsämnen till cellerna och transporterar bort överflödigt vatten, bakterier, virus och cellulärt avfall. Det är en väldigt skön kroppsbehandling som gör dig lugn och avslappnad. Samtidigt känner du dig renare, lättare och mindre stressad.

Du kan såklart boka tid endast för massage, men behandlingen är även ett bra komplement till terapin för att hjälpa till att förlösa känslor i kroppen.

ANDNINGSTEKNIK

Energy-Flow Breathing

Skapades 1984 av leg psykolog, leg psykoterapeut Bertil Gyllensten och terapeuten Nenne Holm, som en psykoterapeutisk kroppsterapi. EFB är en kombination av djupandning, stresspositioner (bioenergetik terapi) och mindfulness. EFB går förbi vårt medvetna själv och öppnar upp kroppens naturliga visdom och behov. Metoden löser upp stress, trauman och spänningar som sitter i kroppen. Den kan hjälpas mot fysiska, psykiska och känslomässiga problem. Den kan också förbättra tillståndet i kroniska sjukdomar, som ibland förvärras av stress.

PERSONLIG UTVECKLING

Motivationsmöte

En plan för dig – det kan ha med träning, kost, dagliga fokus övningar, schema, rutiner, friskvård till terapi att göra. Med den stressen, kraven och takten vi människor ofta har i dagens samhälle är det inte alltid så lätt att reda ut allt själv. Du kanske inte är redo att gå i någon djupare terapi ännu, men behöver uppmuntran, hjälp på vägen med dina dagliga rutiner.
Passar lika bra till en hårt arbetande företagsledare, till anställd, stundenter som elever.

Det här är din tid och vi gör upp just din plan som är levande och föränderlig – för att stötta dig där du befinner dig just där och då till här och nu.

DANS

Dans, Zumba, Rörelser

Dansstilar som Jazz, Street, Show, teknikträning, zumba, afrikanskt med mera kommer tillbaka igen.
Vi kan både hyras in till din möhippa, svensexa, privat kurs till våra egna scheman av danskurser.
Just nu erbjuder vi ingen danskurs för allmänheten – men så fort det är dags igen meddelar vi.

Dansen kan också vara en metod vi jobbar med i din personliga utveckling – att frigöra, nå känslor och att våga.

VÅRA KURSER ELLER KROPPSTERAPI

Yoga

Yoga på ett annat sätt.. Här blandar vi in det meditativa med kroppskännedom. Att ur ett terapeutiskt perspektiv hjälpa dig att andas igenom positioner, övningar och nå känslor samtidigt som du berättar, pratar med terapeuten om vad som sker fyskiskt och mentalt i kroppen.

Vi erbjuder även rena yoga klasser inom kort.