Sabina Söder

en skriftlig kreativ plattform för mig att dela med mig av till dig!

Första blogg inlägget

Hej kära du!

Äntligen har jag fått tillbaka motivationen och lite kraft att skriva i min blogg igen. Den började att växa fram under tiden jag drev Living Soul Terapi ( start 2007 ) där jag jobbade mycket med terapi, kurser och föresläsningar tillsammans med mina artistiska och kreativa skapar yrken.  Att få dela med sig är en GÅVA. En gåva jag förvaltar väl med ansvar och inspiration. Allt jag skriver kommer från hjärtat och jag skriver endast när jag känner att jag ska. Det blir terapi även för mig varje gång jag skriver. Det är det vackra med utveckling överlag – att vi är varandras speglar. Att vi båda växer, att vi båda kan spegla våra sidor och det bästa är när vi till och med kan mötas. Fast att vi inte alltid tycker lika. För det är så det är.
Vi är på olika platser i livet, med olika bakgrunder, kommer från olika uppväxter med olika erfarenheter.
Men en sak jag har gemensamt med alla er som läser, ÄR. Vi alla vill bli sedda, älskade och accepterade för dem vi är. 

Vägen till sund bekräftelse ser också olika ut. Ja sund, det är dit vi ska komma. Det finns destruktiv bekräftelse också såklart och där ligger det mycket iscensättning bakom.
En del är extroverta medan andra är introverta. En del är både och. Det spelar ingen roll hur vi är i rummet – huvudsaken är att du först och främst SER dig själv. DÄR är den viktigaste kärnan i ditt liv. När du kan umgås med dig själv, när du kan prata med dig själv och t o m trivas i ditt eget sällskap. Då har du mycket lättare för relationer, lättare att förhålla dig till världens händelser och du kommer kunna ta mer och mer sunda beslut längs livets process. 

Jag fortsätter min resa och att dela med mig här och på mina sociala medier. Men det absolut roligaste jag vet är när jag får kreativt dela med mig från scenen, när jag får träffa er live på Bollbrolyckan, när jag är mitt i en live process med elever, klienter eller kursdeltagare. För “live” mötet är magi, det är så mycket energi och det händer något när kroppen får vara med. Det är precis det människan får känna avsaknad av mycket just nu, sedan ca 1 år tillbaka när corona kom som en bomb till oss människor.
Under denna tid har vi triggats mycket, många skuggsidor kommer upp till ytan, och vad är det människan saknar…..jo mötet, upplevelsen och närkontakten. Kramarna och att låta glädjen flöda istället för att rädslan står och knackar på hela tiden.. mer om detta i nästa inlägg. RÄDSLA vs. KÄRLEK. 

Har du nu hittat hit och läst hela inlägget, så säger jag än en gång VÄLKOMMEN och hoppas du väljer att titta in igen 🙂

Var rädd om DIG!

Kärlek Sabina