Dagens funderingar om nuläget!

“Om vi bygger starka och trygga barn, behöver vi inte laga så många trasiga vuxna”

Det här ämnet är STORT. Det är grunden till ditt vuxna beteende.

Om vi inte bryter ner det till mindre delar och jobbar inåt, kommer en större del av världens befolkning stagnera och utvecklas till det sämre – kollektivt. Tuffa ord, men de är sanna.
Det är VI människor som bygger upp ett samhälle tillsammans, så tänk och känn in flera gånger innan du tar ett beslut. Lägg bort titlar och yrken – vem är du då egentligen, människan bakom?
Ett barn vill kunna lita på sina hjältar – mamma och pappa, eller närmast anhörig. Kan de det? En del barn kan, men en del får inte alls den tryggheten.

Barn är individer på undersökande mark – stark, sund eller trasig. Orsak och verkan, förklaringar finns alltid. MEN en trygg vuxenvärld skapar allt som oftast trygga individer.

Då gör vi en liknelse med de stora läkemedelsföretagen, myndigheterna och regeringen i aktuell nutid. Man vill kunna lita på att de vet bäst för mig, dig, för folkets hälsa.

Vet de det? Eller är de också individer bakom titlarna – starka, sunda eller trasiga?

#minkroppmittval är en självklarhet i ett demokratiskt samhälle som vi faktiskt tillsammans jobbat fram i Sverige under många år.

Har du tänkt denna tanken?

Om det finns FAKTA och EXTREMT TYDLIGA BEVIS OCH RIKTLINJER på att det kommit en sjukdom som dödar större delen av världens befolkning – hade det funnits segregation och massa olika åsikter då?

Varför cencureras många artiklar och videos från en del läkare och forskare som vill berätta och förklara deras synsätt på det tillvägagångsätt som världsregeringen valt att hantera pandemin på?

Varför finns det inga större debatter i TV-rutan eller i tidningarna med inbjudet folk från “båda sidorna” för att diskutera, lyssna och öppna sinnena på folket? Det har alltid funnits debatter om andra ämnen, högt som lågt. Men inte nu?

Din sanning behöver inte alltid vara min sanning när vi pratar känslosystemet. Men en SANNING eller som jag säger FAKTA är bara ren och frigörande. Den kan ifrågasättas flera gånger om utan dömande, den kan göra ont, den visar sitt mörker i ljuset, den vill väl men framförallt gör den människan fri i själen.

Du som förstår mina ord, du förstår. Du som inte förstår men ändå läser hit kanske förstår senare, eller aldrig. Då kanske vi någon dag ändå förstår att vi inte förstår varandra 😉

Det är faktiskt ok sålänge vi accepterar varandra och inte skadar varandra.

Min önskan till oss alla🤍
Lyssna till din inre röst som vill dig väl. Gör vad som känns bäst för din kropp, inte för att du är rädd för vad andra ska tycka, exkluderingen som kan uppstå, för att du ev förlorar ditt jobb, dina vänner, familj eller t o m dig själv tillslut. Rädsla föder rädsla, kom ihåg det!

Kärlek föder kärlek.

VAD ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
Följ såklart strömmen om det känns rätt, men stanna upp och gå åt andra hållet om det känns fel. Det ska kännas RÄTT!
Det är sorgligt att få höra massvis med historier av människor med olika titlar och bakgrund känna sig tvingade till beslut de egentligen själva därinne, ifrågasätter. Men de skulle aldrig just nu i alla fall, våga berätta det öppet.

Om inte tilliten finns skapas det obalans, och för att skapa balans igen behöver vi bli vän med rädslan, ta bort maktbegäret, egot, pengar och klassfrågor. Skala av och kvar står människan. Människans värde – du och jag. Vi alla!

Kämpa för ditt eget inre barn och alla barn omkring dig.

Framtiden är deras! Små frön växer…

Den dagen jag inte får mer tid på jorden är jag mest tacksam för att jag lyssnade på mitt hjärta och kämpade för människans hållbara mående. Därför sjunger jag högt…..LEV NU DÖ SEN!
ÄLSKA LIVET!
Kram Sabina Gabriella Söder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *