Sakta men säkert ska allt falla på plats och en del stunder i livet får man pausa från vissa saker för att något annat måste få sin fulla uppmärksamhet. Att bygga upp Nöjespalatset Bollbrolyckan har krävt varenda minut av min uppmärksamhet och energi så jag fick pausa annat jag också älskar och jobbar med. Men allt är precis som det ska och allt har sin tid. Tillit!

Fast att det fortfarande krävs stort fokus på Nöjespalatsets utveckling så ropar en röst inom mig att det är dags att bredda vingarna och flytta fokus lite.

Både jag själv behöver och behövs för andra med mina terapeutiska kunskaper och kreativa sidor inom undervisningen samt att få dela med mig av mina inspirationsverktyg ännu mer.
Så jag öppnar så smått upp igen för sångcoachningen, hälsokvällar, terapisessions och dans/Zumba träning under våren 2024.


Min tid är värdefull, precis som din, så därför är det extra viktigt att lyssna på den inre sunda rösten om vad man behöver fokusera på och våga släppa taget om det som inte längre ger någonting.

Tillsammans med kreativa konstformer, psykologikunskaper och andlighetens intuition har jag lett mig själv dit jag är idag, och jag har hjälpt andra att hitta motivation och inspiration att leda sina liv.
Det är verkligen en gåva jag förvaltar väl!

In och läs mer och vill du komma i kontakt med mig så skriv ett mejl till:
sabina@sabinasoder.se

Värme
Sabina Söder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *